Pockys Brunnsborrning AB

Östergötlands län

Information

Pockys Brunnsborrning AB är ett av många bolag som finns i Finspång. Det är nämligen den kommunen som Pockys Brunnsborrning AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Pockys Brunnsborrning AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

Pockys Brunnsborrning AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1998-03-19. Men sedan 1998-01-01 så har Pockys Brunnsborrning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Svarttorp, 640 10, Högsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pockys Brunnsborrning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0151-80110.

Finspång arbetar för att bolag som Pockys Brunnsborrning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pockys Brunnsborrning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva brunnsborrning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pockys Brunnsborrning AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pockys Brunnsborrning AB och det är följande personer, Karlsson, Bert-Åke som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Maud Gurli Christine som är född 1959 och har titeln Suppleant, Joelsson, Charlotta som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Pockys Brunnsborrning AB är 556554-1223.