Jian Trading Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva import, export och försäljning av skor, kläder, väskor, lädervaror, hushållsartiklar, smycken, utsmyckning och pynt till hemmet och kontoret, kontorsartiklar, paraplyer, matvaror, porslin, tillbehör till ovan nämnda saker, leksaker samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jian Trading Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Finspång så är Jian Trading Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Finspång arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Finspång och i Östergötlands län. Redan 1998-03-02 så skapades Jian Trading Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Jian Trading Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

Jian Trading Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556553-3717 är organisationsnummret för företaget som finns i Finspång.

Just nu är Jian Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Jian Trading Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-5805641 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jian Trading Aktiebolag är Huang, Jian som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Wong, Pik Fung som är född 1961 och har titeln Suppleant, Olin, Klas Peter som är född 1956 och har titeln Revisor, Revisor Peter Olin AB som är född och har titeln Revisor, .