Ty - Vi Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Finspång och Ty - Vi Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Ty - Vi Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ty - Vi Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ty - Vi Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1997-06-10. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Finspång där företaget finns i jobbar för att företag som Ty - Vi Aktiebolag ska trivas.

Ty - Vi Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Finspång så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utvecklings- och konsultverksamhet avseende vibration och mekanisk konstruktion inom maskintekniska facket samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ty - Vi Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Ty - Vi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Finspång.

Vill man komma i kontakt med Ty - Vi Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Vind, Birgitte -Vind, Tyge Flensburg.

De som är på något sätt har med Ty - Vi Aktiebolag är Vind, Birgitte som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Vind, Tyge Flensburg som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Vind, Hans Flensburg som är född 1961 och har titeln Suppleant, Rundgren, Mats Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Ty - Vi Aktiebolag har 556542-0964 som sitt organisationsnummer.