Blomstermästarna i Finspång Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Finspång och Blomstermästarna i Finspång Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Blomstermästarna i Finspång Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Blomstermästarna i Finspång Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Blomstermästarna i Finspång Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1997-04-01. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Finspång där företaget finns i jobbar för att företag som Blomstermästarna i Finspång Aktiebolag ska trivas.

Blomstermästarna i Finspång Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Finspång så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva blomsterförsäljning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Blomstermästarna i Finspång Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Blomstermästarna i Finspång Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Finspång.

Vill man komma i kontakt med Blomstermästarna i Finspång Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0122-10205.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Blomstermästarna i Finspång Aktiebolag är Hultén, Anna-Karin som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultén, Alf Benny som är född 1972 och har titeln Suppleant, Rundgren, Mats Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Blomstermästarna i Finspång Aktiebolag har 556540-4653 som sitt organisationsnummer.