Janne Karlsson Skog & Maskingrävning Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Finspång finns det ett Aktiebolag som heter Janne Karlsson Skog & Maskingrävning Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Janne Karlsson Skog & Maskingrävning Aktiebolag i Östergötlands län. Finspång är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Janne Karlsson Skog & Maskingrävning Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1996-11-27 så har Janne Karlsson Skog & Maskingrävning Aktiebolag varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Janne Karlsson Skog & Maskingrävning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Finspång.

Vill man komma i kontakt med Janne Karlsson Skog & Maskingrävning Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Vittorp, 640 10, Högsjö. Vi ni istället prata med Janne Karlsson Skog & Maskingrävning Aktiebolag så kan ni göra det på 070-6248180.

Bolaget skall bedriva entreprenader inom bygg- och anläggningsbranschen samt uthyrning av entreprenadmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Karlsson, Jan Stefan Rolf som är född 1961 och har titeln VD, Karlsson, Jan Stefan Rolf som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Widén Karlsson, Karin Lisbeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Lundberg, Lena Birgitta som är född 1955 och har titeln Revisor, LR Revision Vingåker AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Janne Karlsson Skog & Maskingrävning Aktiebolag har 556535-9717 som sitt organisationsnummer.