Hitech Svets Norrköping AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Finspång och Hitech Svets Norrköping AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Hitech Svets Norrköping AB är ett av dem. Statusen för Hitech Svets Norrköping AB är att Bolaget är aktivt.

Hitech Svets Norrköping AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-17. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Finspång där företaget finns i jobbar för att företag som Hitech Svets Norrköping AB ska trivas.

Hitech Svets Norrköping AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Finspång så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva licenssvetsning, tillverkning och arbets- ledning inom energisektorn ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hitech Svets Norrköping AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Hitech Svets Norrköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Finspång.

Vill man komma i kontakt med Hitech Svets Norrköping AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-132269.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hitech Svets Norrköping AB är Nurminen, Henry Petteri som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nurminen, Pentti Sulo som är född 1935 och har titeln Suppleant, Okasmaa, Juhan som är född och har titeln Revisor,Bosatt utomlands inom EES, .

Hitech Svets Norrköping AB har 556520-5829 som sitt organisationsnummer.