BJ Surf Coat Aktiebolag

Östergötlands län

Information

BJ Surf Coat Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Finspång som är den kommunen där BJ Surf Coat Aktiebolag finns. I Finspång så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. BJ Surf Coat Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. BJ Surf Coat Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till BJ Surf Coat Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Rörstorpsv. 5, 612 38, Finspång men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Finspång arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är BJ Surf Coat Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

BJ Surf Coat Aktiebolag har idag 556503-7743 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för BJ Surf Coat Aktiebolag

Bolaget skall bedriva förvaltning av aktier samt ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

I BJ Surf Coat Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jacobson, Birgit Elisabet som är född 1938 och har titeln VD, Jacobson, Birgit Elisabet som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Jacobson, Bo Karl Vilhelm som är född 1939 och har titeln Suppleant, Rydvall, Lars Torbjörn som är född 1954 och har titeln Revisor, Rundgren, Mats Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.