Joge's Verkstad Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva reparation och service av lastbilar, släpvagnar, kranar, försäljning av reservdelar, handel med värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Joge's Verkstad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Finspång så är Joge's Verkstad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Finspång arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Finspång och i Östergötlands län. Redan 1995-01-12 så skapades Joge's Verkstad Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Joge's Verkstad Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Joge's Verkstad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556503-5499 är organisationsnummret för bolaget som finns i Finspång.

Just nu är Joge's Verkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Joge's Verkstad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0122-18795 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Joge's Verkstad Aktiebolag är Joge, Nils Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Joge, Björn Nils Gunnar som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Joge, Jimmy Sven Gunnar som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Joge, Patrik Erik Gunnar som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.