Team Nord Skogsavverkning Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Finspång finns det ett Aktiebolag som heter Team Nord Skogsavverkning Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Team Nord Skogsavverkning Aktiebolag i Östergötlands län. Finspång är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1994-12-09 så har Team Nord Skogsavverkning Aktiebolag varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Team Nord Skogsavverkning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Finspång.

Vill man komma i kontakt med Team Nord Skogsavverkning Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kristallv. 15, 610 14, Rejmyre. Vi ni istället prata med Team Nord Skogsavverkning Aktiebolag så kan ni göra det på 011-87524.

Bolaget skall bedriva skogsavverkning, markplanering samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Nilsson, Karl Henrik som är född 1949 och har titeln VD, Nilsson, Karl Henrik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Selling, Erik Bertil som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ragnhild Gunilla Kristina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Lotterberg, Per Anders Jonas som är född 1952 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Team Nord Skogsavverkning Aktiebolag har 556500-7654 som sitt organisationsnummer.