Gustav Gustavssons Skogstjänst Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Finspång finns det ett Aktiebolag som heter Gustav Gustavssons Skogstjänst Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Gustav Gustavssons Skogstjänst Aktiebolag i Östergötlands län. Finspång är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1994-12-05 så har Gustav Gustavssons Skogstjänst Aktiebolag varit registrerat. Idag är Gustav Gustavssons Skogstjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Finspång.

Vill man komma i kontakt med Gustav Gustavssons Skogstjänst Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Bråddg. 14, 602 22, Norrköping. Vi ni istället prata med Gustav Gustavssons Skogstjänst Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva skogskörning samt idka reparationsverksamhet och uthyrningsverksamhet av skogs och entreprenadmaskiner inom skogs och anläggningsbranschen inom och utom landet och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Abrahamsson, Sten Krister Olov som är född 1945 och har titeln Likvidator, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. .

Gustav Gustavssons Skogstjänst Aktiebolag har 556499-7814 som sitt organisationsnummer.