Finspångs Mäklarbyrå Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556494-8478 är organisationsnummer för företaget Finspångs Mäklarbyrå Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Finspångs Mäklarbyrå Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Finspång som är den kommunen som Finspångs Mäklarbyrå Aktiebolag finns i.

Finspångs Mäklarbyrå Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-09-26 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Finspångs Mäklarbyrå Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Finspångs Mäklarbyrå Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Finspång som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Finspångs Mäklarbyrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Finspångs Mäklarbyrå Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0122-19050 eller genom brev på följande adress:
Bruksg. 25, 612 30, Finspång

Bolaget skall förmedla fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Finspångs Mäklarbyrå Aktiebolag och det är Holmström, Sven Ove Gunnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmström, Kerstin Gudrun Barbro som är född 1948 och har titeln Suppleant, Rundgren, Mats Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisor, Rydvall, Lars Torbjörn som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,