Finspångs Trä Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Finspångs Trä Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Finspång som är den kommunen där Finspångs Trä Aktiebolag finns. I Finspång så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Finspångs Trä Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Finspångs Trä Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Finspångs Trä Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Finspångs Trä Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gnejsv. 6, 612 95, Finspång men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0122-72234.

Finspång arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Finspångs Trä Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Finspångs Trä Aktiebolag har idag 556493-8917 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Finspångs Trä Aktiebolag

Bolaget ska bedriva handel med trävaror,handel med värdepapper och bil och reparationsverkstad samt därmed förenlig verksamhet.

I Finspångs Trä Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jansson, Björn Krister som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Karin Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Svedberg, Karl Anders Ove som är född 1949 och har titeln Revisor, Nyström, Lars Olof som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .