Atlas Industrial Print i Motala AB

Östergötlands län

Information

Atlas Industrial Print i Motala AB är ett bolag som finns i Finspång. I Atlas Industrial Print i Motala AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björkholm, Lars Holger som är född 1959 och har titeln VD, Björkholm, Lars Holger som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Harting, Anders Holger Theo som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkholm, Birgitta Elisabeth som är född 1964 och har titeln Suppleant, Hedbäck, Johan Evald som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Atlas Industrial Print i Motala AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Atlas Industrial Print i Motala AB på telefon 0141-214040.

Bolaget skall bedriva försäljning och tillverkning av industritejp, självhäftande paneler och skyltar för produktmärkning, screentryck på plast samt därmed förenlig verksamhet. Dessutom skall bolaget kunna äga och förvalta värdepapper.

Idag är Atlas Industrial Print i Motala AB av bolagstypen Aktiebolag.

Atlas Industrial Print i Motala AB är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Finspång arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Atlas Industrial Print i Motala AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Atlas Industrial Print i Motala AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Atlas Industrial Print i Motala AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Björkholm, Lars Holger -Harting, Anders Holger Theo Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Atlas Industrial Print i Motala AB har 556490-8381 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.