Kalbo Åkeri Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Kalbo Åkeri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Finspång. Det är nämligen den kommunen som Kalbo Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kalbo Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Kalbo Åkeri Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1994-07-26. Men sedan 1994-01-01 så har Kalbo Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kalbo, 610 14, Rejmyre. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kalbo Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-89234.

Finspång arbetar för att verksamheter som Kalbo Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kalbo Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri med huvudsaklig inriktning på skogstransporter jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kalbo Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Karl Daniel -Eriksson, Karl Erik -Eriksson, Märta Inger Britt-Louise.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kalbo Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Karl Erik som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Karl Daniel som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Märta Inger Britt-Louise som är född 1944 och har titeln Suppleant, Grademyr, Lars Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Grademyrs Redovisningsbyrå som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kalbo Åkeri Aktiebolag är 556490-5353.