Blomsterhallen Anna & Charlotte Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Finspång och Blomsterhallen Anna & Charlotte Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Blomsterhallen Anna & Charlotte Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Blomsterhallen Anna & Charlotte Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Blomsterhallen Anna & Charlotte Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-06-07. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Finspång där företaget finns i jobbar för att företag som Blomsterhallen Anna & Charlotte Aktiebolag ska trivas.

Blomsterhallen Anna & Charlotte Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Finspång så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av blommor samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Blomsterhallen Anna & Charlotte Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Blomsterhallen Anna & Charlotte Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Finspång.

Vill man komma i kontakt med Blomsterhallen Anna & Charlotte Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0122-15193.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Harrysson, Marie Charlotte -Lundin, Anna Maria.

De som är på något sätt har med Blomsterhallen Anna & Charlotte Aktiebolag är Harrysson, Marie Charlotte som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Anna Maria som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Harrysson, Lennart Mikael som är född 1968 och har titeln Suppleant, Lundin, Johan Eric som är född 1970 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Blomsterhallen Anna & Charlotte Aktiebolag har 556468-0667 som sitt organisationsnummer.