Solberga Trä och Bygghandel AB

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Finspång och Solberga Trä och Bygghandel AB är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Solberga Trä och Bygghandel AB är ett av dem. Statusen för Solberga Trä och Bygghandel AB är att Bolaget är aktivt.

Solberga Trä och Bygghandel AB är ett Aktiebolag och skapades 1992-11-10. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Finspång där bolaget finns i jobbar för att bolag som Solberga Trä och Bygghandel AB ska trivas.

Solberga Trä och Bygghandel AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-19. I Finspång så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med byggvaror och därmed förenlig verksamhet samt bedriva viss handel med aktier och andra värde- papper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Solberga Trä och Bygghandel AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-19.

Idag är Solberga Trä och Bygghandel AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Finspång.

Vill man komma i kontakt med Solberga Trä och Bygghandel AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0122-14150.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Solberga Trä och Bygghandel AB är Adolfsson, Hans Jörgen som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Adolfsson, Johan Gustav som är född 1974 och har titeln Suppleant, Rundgren, Mats Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Solberga Trä och Bygghandel AB har 556456-4382 som sitt organisationsnummer.