HÖGBY FASTIGHETS Aktiebolag

Östergötlands län

Information

HÖGBY FASTIGHETS Aktiebolag är en verksamhet som finns i Finspång. I HÖGBY FASTIGHETS Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergling, Lars-Olof som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramlöv, Bo Gösta Herman som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergling, Jane Eva Yvonne som är född 1941 och har titeln Suppleant, Ramlöv, Eva Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Olin, Klas Peter som är född 1956 och har titeln Revisor, Revisor Peter Olin AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med HÖGBY FASTIGHETS Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå HÖGBY FASTIGHETS Aktiebolag på telefon 0122-17432.

Bolaget skall idka fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är HÖGBY FASTIGHETS Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

HÖGBY FASTIGHETS Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Finspång arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

HÖGBY FASTIGHETS Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och HÖGBY FASTIGHETS Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HÖGBY FASTIGHETS Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bergling, Lars-Olof -Ramlöv, Bo Gösta Herman

HÖGBY FASTIGHETS Aktiebolag har 556454-1745 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.