Hällestad Plåt & Montage Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Hällestad Plåt & Montage Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Finspång som är den kommunen där Hällestad Plåt & Montage Aktiebolag finns. I Finspång så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hällestad Plåt & Montage Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Hällestad Plåt & Montage Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hällestad Plåt & Montage Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hällestad Plåt & Montage Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hagalundsv. 9, 610 12, Hällestad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0122-50683.

Finspång arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hällestad Plåt & Montage Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hällestad Plåt & Montage Aktiebolag har idag 556444-5434 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Agneta Kristina -Nilsson, Alf Michael är den som för stunden ansvarar för Hällestad Plåt & Montage Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är plåtslageri och därmed förenlig verksamhet.

I Hällestad Plåt & Montage Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Alf Michael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronqvist, Kerstin Mona Margareta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nilsson, Agneta Kristina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Grademyr, Lars Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Grademyrs Redovisningsbyrå som är född och har titeln Revisor, .