Albertssons Tryckeri Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Albertssons Tryckeri Aktiebolag är en verksamhet som finns i Finspång. I Albertssons Tryckeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Albertsson, Tony Oscar Johannes som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Albertsson, Anette Irene som är född 1962 och har titeln Suppleant, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Albertssons Tryckeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Albertssons Tryckeri Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva tryckerirörelse samt äga och förvalta värdepapper ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Albertssons Tryckeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Albertssons Tryckeri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Finspång arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Albertssons Tryckeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Albertssons Tryckeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Albertssons Tryckeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Albertssons Tryckeri Aktiebolag har 556442-3639 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.