Jimport Trading Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556439-9714 är organisationsnummer för verksamheten Jimport Trading Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jimport Trading Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Finspång som är den kommunen som Jimport Trading Aktiebolag finns i.

Jimport Trading Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-01-07 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Jimport Trading Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Jimport Trading Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Finspång som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jimport Trading Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Jimport Trading Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0122-16600 eller genom brev på följande adress:
Skördev. 17, 612 34, Finspång

Bolaget skall bedriva värdepappershandel samt import och försäljning av textilier, kläder, fritidsartiklar m.m. och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jimport Trading Aktiebolag och det är Pettersson, Jan Nils-Erik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Kerstin Margareta E som är född 1937 och har titeln Suppleant, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,