Jan Hagmans Golv Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Jan Hagmans Golv Aktiebolag är en verksamhet som finns i Finspång. I Jan Hagmans Golv Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hagman, Jan Lennart som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagman, Karl Erik Lennart som är född 1931 och har titeln Suppleant, Larsson, Ingemar Erik Axel som är född 1950 och har titeln Revisor, Vestergren, Karl Christer Daniel som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jan Hagmans Golv Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Jan Hagmans Golv Aktiebolag på telefon 070-5299196.

Bolaget skall bedriva försäljning och inläggning av golv- och väggmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jan Hagmans Golv Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Jan Hagmans Golv Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Finspång arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Jan Hagmans Golv Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Jan Hagmans Golv Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jan Hagmans Golv Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jan Hagmans Golv Aktiebolag har 556431-7112 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.