Fritiofssons Radioservice Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Fritiofssons Radioservice Aktiebolag är en verksamhet som finns i Finspång. I Fritiofssons Radioservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fritiofsson, Örjan Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Fritiofsson, Eva Marianne som är född 1963 och har titeln Suppleant, Rundgren, Mats Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisor, Rydvall, Lars Torbjörn som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fritiofssons Radioservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fritiofssons Radioservice Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva service av radio och TV-utrustning, förvaltning av dotterbolag samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fritiofssons Radioservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Fritiofssons Radioservice Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Finspång arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fritiofssons Radioservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Fritiofssons Radioservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fritiofssons Radioservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Fritiofssons Radioservice Aktiebolag har 556403-4071 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.