RJ:s Bensin Aktiebolag (Statoil)

Östergötlands län

Information

RJ:s Bensin Aktiebolag (Statoil) är en verksamhet som finns i Finspång. I RJ:s Bensin Aktiebolag (Statoil) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Jan-Olof Roger som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ringman, Ann-Mari Christina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Schwerin, Ulf Henrik Vallentin som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med RJ:s Bensin Aktiebolag (Statoil) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå RJ:s Bensin Aktiebolag (Statoil) på telefon 0122-10926.

Bolaget skall bedriva handel med bensin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är RJ:s Bensin Aktiebolag (Statoil) av bolagstypen Aktiebolag.

RJ:s Bensin Aktiebolag (Statoil) är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Finspång arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

RJ:s Bensin Aktiebolag (Statoil) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och RJ:s Bensin Aktiebolag (Statoil) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för RJ:s Bensin Aktiebolag (Statoil) så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

RJ:s Bensin Aktiebolag (Statoil) har 556392-7614 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.