JM Karlssons Åkeri i Finspång Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva åkeri och renhållningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JM Karlssons Åkeri i Finspång Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Finspång så är JM Karlssons Åkeri i Finspång Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Finspång arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Finspång och i Östergötlands län. Redan 1990-03-15 så skapades JM Karlssons Åkeri i Finspång Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel JM Karlssons Åkeri i Finspång Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

JM Karlssons Åkeri i Finspång Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556387-7215 är organisationsnummret för företaget som finns i Finspång.

Just nu är JM Karlssons Åkeri i Finspång Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med JM Karlssons Åkeri i Finspång Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0122-16472 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom JM Karlssons Åkeri i Finspång Aktiebolag är Karlsson, John Ivar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, John Mikael som är född 1963 och har titeln Suppleant, Rundgren, Mats Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .