Stela Gräv Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet och uthyrning av maskiner inom gräv och schaktbranschen samt bedriva lantbruk samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stela Gräv Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Finspång så är Stela Gräv Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Finspång arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Finspång och i Östergötlands län. Redan 1989-12-12 så skapades Stela Gräv Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556381-7393 är organisationsnummret för bolaget som finns i Finspång.

Just nu är Stela Gräv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Stela Gräv Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stela Gräv Aktiebolag är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .