Familjehemscenter i Östergötland Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Familjehemscenter i Östergötland Aktiebolag är ett företag som finns i Finspång. I Familjehemscenter i Östergötland Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ramlöv, Lars-Erik Bertil som är född 1947 och har titeln VD, Ramlöv, Lars-Erik Bertil som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramlöv, Karl Johan som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramlöv, Märta Berit som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Olof Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, Cityrevisorerna i Norrköping AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Familjehemscenter i Östergötland Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Familjehemscenter i Östergötland Aktiebolag på telefon 0122-21000.

Bolaget skall idka förlagsverksamhet och utbildning för familjehem samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Familjehemscenter i Östergötland Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Familjehemscenter i Östergötland Aktiebolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Finspång arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Familjehemscenter i Östergötland Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Familjehemscenter i Östergötland Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Familjehemscenter i Östergötland Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas ensam av -Ramlöv, Lars-Erik Bertil

Familjehemscenter i Östergötland Aktiebolag har 556375-8035 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Östergötlands län.