Dotera Företagen Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Dotera Företagen Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Finspång som är den kommunen där Dotera Företagen Aktiebolag finns. I Finspång så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Dotera Företagen Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Dotera Företagen Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Dotera Företagen Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Dotera Företagen Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kapplandsv. 11, 612 34, Finspång men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0122-10410.

Finspång arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Dotera Företagen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Dotera Företagen Aktiebolag har idag 556369-0824 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Sahlén, Astrid Linnea -Sahlén, Lars Torgny är den som för stunden ansvarar för Dotera Företagen Aktiebolag

Bolaget skall driva konsultverksamhet, sälja, planera och genom föra utbildning och behovsinventering, producera läromedel samt därmed förenlig verksamhet.

I Dotera Företagen Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sahlén, Lars Torgny som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sahlén, Astrid Linnea som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlén, Erik Niklas som är född 1970 och har titeln Suppleant, Sahlén, Jonas Torgny som är född 1968 och har titeln Suppleant, Thidblom, Nils Gustav som är född 1960 och har titeln Revisor, Söderlund, Bengt Robert som är född 1970 och har titeln RevisorssuppleantPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .