Margareta Trägårdh Skogsförvaltning Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Margareta Trägårdh Skogsförvaltning Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Finspång som är den kommunen där Margareta Trägårdh Skogsförvaltning Aktiebolag finns. I Finspång så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Margareta Trägårdh Skogsförvaltning Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Margareta Trägårdh Skogsförvaltning Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Margareta Trägårdh Skogsförvaltning Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Margareta Trägårdh Skogsförvaltning Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Borggård, 610 12, Hällestad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0122-50400.

Finspång arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Margareta Trägårdh Skogsförvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Margareta Trägårdh Skogsförvaltning Aktiebolag har idag 556364-4490 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Margareta Trägårdh Skogsförvaltning Aktiebolag

Bolaget skall bedriva bruksdrift, skogshantering och jordbruk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Margareta Trägårdh Skogsförvaltning Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Trägårdh, Margareta som är född 1914 och har titeln VD, Trägårdh, Margareta som är född 1914 och har titeln Ordinarie ledamot, Waldenström, Nils Göran som är född 1944 och har titeln Suppleant, Holmqvist, Kerstin Simone Elisabet som är född 1950 och har titeln Revisor, Westerdahl, Johan Wilhelm som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.