Issal Konsult Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Finspång och Issal Konsult Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Issal Konsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Issal Konsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Issal Konsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-04-11. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Finspång där företaget finns i jobbar för att företag som Issal Konsult Aktiebolag ska trivas.

Issal Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Finspång så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom företagsledning, köp, försäljning, utveckling och rekonstruktion av företag, uthyrningsverksamhet avseende maskiner och motorfordon, bedriva fastighets- och finansverksamhet, dock ej sådan verksamhet som avses i lag om bank och kreditrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Issal Konsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Issal Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Finspång.

Vill man komma i kontakt med Issal Konsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 011-87600.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Issal Konsult Aktiebolag är Issal, Robert Alfred som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Issal, Birgitta Iréne som är född 1952 och har titeln Suppleant, Olin, Klas Peter som är född 1956 och har titeln Revisor, Revisor Peter Olin AB som är född och har titeln Revisor, .

Issal Konsult Aktiebolag har 556350-2466 som sitt organisationsnummer.