Nya Salong Favorit Hafdis Svansdottir i Finspång Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Nya Salong Favorit Hafdis Svansdottir i Finspång Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Finspång här finns det många olika Aktiebolag. Nya Salong Favorit Hafdis Svansdottir i Finspång Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Finspång jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Nya Salong Favorit Hafdis Svansdottir i Finspång Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556326-4505.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0122-10425 alternativt besöka eller skicka post till Nya Salong Favorit Hafdis Svansdottir i Finspång Aktiebolag på följande adress Kalkugnsv. 1, 612 30, Finspång.

Nya Salong Favorit Hafdis Svansdottir i Finspång Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Nya Salong Favorit Hafdis Svansdottir i Finspång Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Skarp, Anna-Klara Sigrun som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva hårvårdsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.