A D Konsult Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns A D Konsult Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Finspång här finns det många olika Aktiebolag. A D Konsult Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Finspång jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

A D Konsult Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556320-9971.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 011-329240 alternativt besöka eller skicka post till A D Konsult Aktiebolag på följande adress SANDVIK GÅRD 1, 616 91, Åby.

A D Konsult Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I A D Konsult Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Lindberg, Yvonne Elisabeth som är född 1962 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall förvalta fastigheter och värdehandlingar, driva båtcharterverksamhet samt hotell- och konferens- verksamhet med möjligheter till motion och friskvård samt därmed förenlig verksamhet.