Jacobs Bild & Ljudservice Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Jacobs Bild & Ljudservice Aktiebolag är ett företag som finns i Finspång. I Jacobs Bild & Ljudservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jakobsson, Bengt-Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Gullvi Nancy Elisabet som är född 1947 och har titeln Suppleant, Rundgren, Mats Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jacobs Bild & Ljudservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jacobs Bild & Ljudservice Aktiebolag på telefon 011-87525.

Bolaget skall bedriva service och försäljning av elektrisk utrustning, tillbehör och reservdelar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jacobs Bild & Ljudservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Jacobs Bild & Ljudservice Aktiebolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Finspång arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Jacobs Bild & Ljudservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Jacobs Bild & Ljudservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jacobs Bild & Ljudservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jacobs Bild & Ljudservice Aktiebolag har 556319-6970 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.