Elkonsulten i Finspång Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall utföra konsultationer och installationer inom elbranschen, aktie och fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Elkonsulten i Finspång Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Finspång så är Elkonsulten i Finspång Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Finspång arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Finspång och i Östergötlands län. Redan 1988-05-05 så skapades Elkonsulten i Finspång Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Elkonsulten i Finspång Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Elkonsulten i Finspång Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556319-4488 är organisationsnummret för bolaget som finns i Finspång.

Just nu är Elkonsulten i Finspång Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Elkonsulten i Finspång Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0122-17010 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Hiller, Bengt Staffan Jansson -Westerberg, Paul Lennart

Följande personer är på något sätt aktiva inom Elkonsulten i Finspång Aktiebolag är Hiller, Bengt Staffan Jansson som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerberg, Paul Lennart som är född 1961 och har titeln Suppleant, Rundgren, Mats Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisor, Rydvall, Lars Torbjörn som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .