CRIMA Rör Aktiebolag

Östergötlands län

Information

CRIMA Rör Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Finspång som är den kommunen där CRIMA Rör Aktiebolag finns. I Finspång så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. CRIMA Rör Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket CRIMA Rör Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. CRIMA Rör Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till CRIMA Rör Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kapellv. 61 E, 612 43, Finspång men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3768211.

Finspång arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är CRIMA Rör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

CRIMA Rör Aktiebolag har idag 556308-4291 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Hansson, Karl Gunnar Crister -Karlsson, Hilding Lars-Magnus är den som för stunden ansvarar för CRIMA Rör Aktiebolag

Bolaget skall bedriva rörledningsentreprenadverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I CRIMA Rör Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Karl Gunnar Crister som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Hilding Lars-Magnus som är född 1954 och har titeln Suppleant, Rundgren, Mats Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .