Continuing Education Institute - Europe Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva utbildningsverksamhet för europeisk industri och forskningsinstitut samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Continuing Education Institute - Europe Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Finspång så är Continuing Education Institute - Europe Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Finspång arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Finspång och i Östergötlands län. Redan 1987-04-28 så skapades Continuing Education Institute - Europe Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Continuing Education Institute - Europe Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Continuing Education Institute - Europe Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556295-0542 är organisationsnummret för företaget som finns i Finspång.

Just nu är Continuing Education Institute - Europe Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Continuing Education Institute - Europe Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 013-100730 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Continuing Education Institute - Europe Aktiebolag är Jacobson, Birgit Elisabet som är född 1938 och har titeln VD, Jacobson, Birgit Elisabet som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Jacobson, Bo Karl Vilhelm som är född 1939 och har titeln Suppleant, Rydvall, Lars Torbjörn som är född 1954 och har titeln Revisor, Rundgren, Mats Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.