Järnmontage i Finspång Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Finspång och Järnmontage i Finspång Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Järnmontage i Finspång Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Järnmontage i Finspång Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Järnmontage i Finspång Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-06-13. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Finspång där företaget finns i jobbar för att företag som Järnmontage i Finspång Aktiebolag ska trivas.

Järnmontage i Finspång Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Finspång så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva smidesverkstad och utföra smidesarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Järnmontage i Finspång Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Järnmontage i Finspång Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Finspång.

Vill man komma i kontakt med Järnmontage i Finspång Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0122-18070.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Järnmontage i Finspång Aktiebolag är Andersson, Leif Uno som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Leif Pontus som är född 1978 och har titeln Suppleant, Rydvall, Lars Torbjörn som är född 1954 och har titeln Revisor, Hansson, Kjell Axel Erland som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Järnmontage i Finspång Aktiebolag har 556279-5673 som sitt organisationsnummer.