BEAS Hotell Aktiebolag (Quality Hotel de Geer)

Östergötlands län

Information

556263-2694 är organisationsnummer för bolaget BEAS Hotell Aktiebolag (Quality Hotel de Geer). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BEAS Hotell Aktiebolag (Quality Hotel de Geer) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Finspång som är den kommunen som BEAS Hotell Aktiebolag (Quality Hotel de Geer) finns i.

BEAS Hotell Aktiebolag (Quality Hotel de Geer) har varit registrerat sedan 1985-08-29 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BEAS Hotell Aktiebolag (Quality Hotel de Geer) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

BEAS Hotell Aktiebolag (Quality Hotel de Geer) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Finspång som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BEAS Hotell Aktiebolag (Quality Hotel de Geer) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med BEAS Hotell Aktiebolag (Quality Hotel de Geer) så kan ni göra det på telefon genom 0122-13150 eller genom brev på följande adress:
Vallonv. 8, 612 30, Finspång

Bolaget skall bedriva hotell och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall därjämte bedriva handel med värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med BEAS Hotell Aktiebolag (Quality Hotel de Geer) och det är Bergström, Anders Mikael som är född 1962 och har titeln VD, Bergström, Anders Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Åsa Karin Annika Marie som är född 1959 och har titeln Suppleant, Hasselgren, Eric Peter Hilding som är född 1969 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor,