Lotorps Handelsträdgård Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Lotorps Handelsträdgård Aktiebolag är ett av många företag som finns i Finspång. Det är nämligen den kommunen som Lotorps Handelsträdgård Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lotorps Handelsträdgård Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Lotorps Handelsträdgård Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1985-05-30. Men sedan 1986-01-01 så har Lotorps Handelsträdgård Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Igelforsv. 32, 610 13, Lotorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lotorps Handelsträdgård Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0122-29005.

Finspång arbetar för att företag som Lotorps Handelsträdgård Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lotorps Handelsträdgård Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva odling och försäljning av blommor och grönsaker ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lotorps Handelsträdgård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lotorps Handelsträdgård Aktiebolag och det är följande personer, Thulin, Yngve Bengt Arne som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Thulin, Håkan Kjell Arne som är född 1973 och har titeln Suppleant, Rydvall, Lars Torbjörn som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lotorps Handelsträdgård Aktiebolag är 556260-4578.