TJ:s Pumpservice Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och montering av pumpar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TJ:s Pumpservice Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Finspång så är TJ:s Pumpservice Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Finspång arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Finspång och i Östergötlands län. Redan 1985-01-28 så skapades TJ:s Pumpservice Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel TJ:s Pumpservice Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

TJ:s Pumpservice Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556254-1366 är organisationsnummret för bolaget som finns i Finspång.

Just nu är TJ:s Pumpservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med TJ:s Pumpservice Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0122-18202 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom TJ:s Pumpservice Aktiebolag är Joelsson, Alf Jan Thomas som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ylva Birgitta Madelaine som är född 1956 och har titeln Suppleant, Olin, Klas Peter som är född 1956 och har titeln Revisor, Revisor Peter Olin AB som är född och har titeln Revisor, .