Finspångs Finmekaniska Verkstad Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Finspångs Finmekaniska Verkstad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Finspång här finns det många olika Aktiebolag. Finspångs Finmekaniska Verkstad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Finspång jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Finspångs Finmekaniska Verkstad Aktiebolag är momsregistrerat sedan1972-01-01 och har organisationsnummer 556157-9318.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0122-39380 alternativt besöka eller skicka post till Finspångs Finmekaniska Verkstad Aktiebolag på följande adress Skäggebyv. 17, 612 44, Finspång.

Finspångs Finmekaniska Verkstad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Finspångs Finmekaniska Verkstad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Karlström, Ruth Ingrid som är född 1953 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.