Rejmyre Snickeri Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Rejmyre Snickeri Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Finspång som är den kommunen där Rejmyre Snickeri Aktiebolag finns. I Finspång så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rejmyre Snickeri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Rejmyre Snickeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Rejmyre Snickeri Aktiebolag har funnits sedan och 2003-01-23 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Rejmyre Snickeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Finspångsv. 6, 610 14, Rejmyre men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 011-87048.

Finspång arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Rejmyre Snickeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Rejmyre Snickeri Aktiebolag har idag 556155-5037 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Rejmyre Snickeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva snickerirörelse, ävensom idka dörmed förenlig verksamhet.

I Rejmyre Snickeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Kurt Erik Håkan som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Valborg Kerstin som är född 1930 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Jan-Olof som är född 1946 och har titeln Revisor, Asterhult, Hans Lennart som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Två Revisorer i Norrköping Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .