Jörgen Lindström Fastighetsförvaltning Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556148-0087 är organisationsnummer för bolaget Jörgen Lindström Fastighetsförvaltning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jörgen Lindström Fastighetsförvaltning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Finspång som är den kommunen som Jörgen Lindström Fastighetsförvaltning Aktiebolag finns i.

Jörgen Lindström Fastighetsförvaltning Aktiebolag har varit registrerat sedan 1971-06-16 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Jörgen Lindström Fastighetsförvaltning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Jörgen Lindström Fastighetsförvaltning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Finspång som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jörgen Lindström Fastighetsförvaltning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindström, Mona Linnea -Lindström, Pär Axel -Lindström, Stig Axel Jörgen

Vill ni komma i kontakt med Jörgen Lindström Fastighetsförvaltning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0122-10837 eller genom brev på följande adress:
Illerv. 2 E, 612 46, Finspång

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jörgen Lindström Fastighetsförvaltning Aktiebolag och det är Lindström, Stig Axel Jörgen som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindström, Pär Axel som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Mona Linnea som är född 1939 och har titeln Suppleant, Hovlund, Per Jonas som är född 1973 och har titeln Revisor, Thapper, Roger Folke Gottfrid som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, MOTEK Revision AB som är född och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor,