Torsten Petersons Åkeri Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Torsten Petersons Åkeri Aktiebolag är en verksamhet som finns i Finspång. I Torsten Petersons Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Petersson, Anders Fridolf som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Nils Karl Thord som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lundberg, Hans Karl Oskar som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Torsten Petersons Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Torsten Petersons Åkeri Aktiebolag på telefon 0122-72205.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse.

Idag är Torsten Petersons Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Torsten Petersons Åkeri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Finspång arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Torsten Petersons Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Torsten Petersons Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1971-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Torsten Petersons Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Torsten Petersons Åkeri Aktiebolag har 556135-3219 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.