Byggnads Aktiebolaget Andersson & Baggman

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Byggnads Aktiebolaget Andersson & Baggman. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Finspång här finns det många olika Aktiebolag. Byggnads Aktiebolaget Andersson & Baggman tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Finspång jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Byggnads Aktiebolaget Andersson & Baggman är momsregistrerat sedan1970-01-01 och har organisationsnummer 556133-6313.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0122-18070 alternativt besöka eller skicka post till Byggnads Aktiebolaget Andersson & Baggman på följande adress Sjömansängsv. 10, 612 44, Finspång.

Byggnads Aktiebolaget Andersson & Baggman är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Byggnads Aktiebolaget Andersson & Baggman så sitter följande personer i styrelsen: , , Andersson, Leif Pontus som är född 1978 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, rörledningsentreprenadverksamhet, detaljhandelsförsäljning av VVS-artiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.