LBC Finspång Aktiebolag

Östergötlands län

Information

LBC Finspång Aktiebolag är ett företag som finns i Finspång. I LBC Finspång Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svalin, Rolf Christer som är född 1952 och har titeln Extern VD, Stigh, Carl Håkan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Lars Axel Håkan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lood, Sten Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Norén, Stig Ulf Håkan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Wellander, Hans Karl Fredrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamotKPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Marcusson, Lars Jonas som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med LBC Finspång Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå LBC Finspång Aktiebolag på telefon 0122-86060.

Bolaget skall utföra lastbilstransporter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är LBC Finspång Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

LBC Finspång Aktiebolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Finspång arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

LBC Finspång Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och LBC Finspång Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LBC Finspång Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Stigh, Carl Håkan -Svalin, Rolf Christer i förening med en av -Larsson, Lars Axel Håkan -Lood, Sten Erik -Norén, Stig Ulf Håkan -Wellander, Hans Karl Fredrik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

LBC Finspång Aktiebolag har 556095-4009 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Östergötlands län.