Z:s Plåtslageri Kenth Zetterberg Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Z:s Plåtslageri Kenth Zetterberg Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Finspång här finns det många olika Aktiebolag. Z:s Plåtslageri Kenth Zetterberg Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Finspång jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Z:s Plåtslageri Kenth Zetterberg Aktiebolag är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556085-2450.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0122-14430 alternativt besöka eller skicka post till Z:s Plåtslageri Kenth Zetterberg Aktiebolag på följande adress Östermalmsv. 57 D, 612 41, Finspång.

Z:s Plåtslageri Kenth Zetterberg Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Z:s Plåtslageri Kenth Zetterberg Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Persson, Carl Fredrik som är född 1972 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva plåtslageri, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.