Häfla Skogar Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning av fast egendom, maskiner och fordon, att driva skogs- och jordbruk samt bedriva annan förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Häfla Skogar Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Finspång så är Häfla Skogar Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Finspång arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Finspång och i Östergötlands län. Redan 1899-12-11 så skapades Häfla Skogar Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Häfla Skogar Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Häfla Skogar Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556003-7243 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Finspång.

Just nu är Häfla Skogar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Häfla Skogar Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0151-524000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Häfla Skogar Aktiebolag är Welandson, Rolf Gösta Sivert som är född 1937 och har titeln VD, Welandson, Rolf Gösta Sivert som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Gunnar Staffan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Welandson, Jonas Patrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Welandson, Oscar Jonas som är född 1991 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Kaj Gunnar som är född 1947 och har titeln SuppleantGlimstedt, Lars Erik Mikael som är född 1964 och har titeln Revisor, Nevby, Per Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.