BELIIT

Östergötlands län

Information

BELIIT är ett av många verksamheter som finns i Finspång. Det är nämligen den kommunen som BELIIT finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

BELIIT är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

BELIIT som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1994-12-09. Men sedan 1996-01-01 så har BELIIT varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BELIIT så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Finspång arbetar för att verksamheter som BELIIT ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för BELIIT. Det finns flera verksamheter i Östergötlands län.

Försäljning av datorer, programvara och datatillbehör. Datautbildning bland annat via webben, film och böcker. Konsultverksamhet inom databranschen. Personbefordan med buss samt godstransporter med lastbil. Utbildning av yrkesförare.

Firmatecknare för BELIIT är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BELIIT och det är följande personer, Linell, Bernt Walter som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för BELIIT är 540202-XXXX.