P-O Brorssons Entreprenad

Östergötlands län

Information

531001-XXXX är organisationsnummer för företaget P-O Brorssons Entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P-O Brorssons Entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Finspång som är den kommunen som P-O Brorssons Entreprenad finns i.

P-O Brorssons Entreprenad har varit registrerat sedan 1988-04-15 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för P-O Brorssons Entreprenad så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

P-O Brorssons Entreprenad är och det finns flera bolag i Finspång som också är .

Firmatecknare för P-O Brorssons Entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med P-O Brorssons Entreprenad så kan ni göra det på telefon genom 0122-40314 eller genom brev på följande adress:

Grävningsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med P-O Brorssons Entreprenad och det är Brorsson, Per Olof Tomas som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,