PS Consult Företagspartner

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Finspång och PS Consult Företagspartner är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och PS Consult Företagspartner är ett av dem. Statusen för PS Consult Företagspartner är att Bolaget är aktivt.

PS Consult Företagspartner är ett Enskild firma och skapades 2000-09-05. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Finspång där företaget finns i jobbar för att företag som PS Consult Företagspartner ska trivas.

PS Consult Företagspartner är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-12. I Finspång så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom områden affärsutveckling, produktutveckling, organisation och projektledning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PS Consult Företagspartner är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-25.

Idag är PS Consult Företagspartner och det finns flera företag som är det idag i Finspång.

Vill man komma i kontakt med PS Consult Företagspartner så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0122-19832.

.

De som är på något sätt har med PS Consult Företagspartner är Sterlinge, Rolf Peder som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

PS Consult Företagspartner har 530418-XXXX som sitt organisationsnummer.